Kral, Troy DeVries

Kral, Troy DeVries
Torku Konyaspor'un Amerikalı oyuncusu Troy DeVries sergilediği oyun ile göz doldurmaya devam ediyor. Troy, geçtiğimiz sezonda 399 sayı ile takımın en skorer ikinci ismi olurken, bu sezon ise 500. sayısına ulaştı.

Torku Konyaspor'un Amerikalı oyuncusu Troy DeVries sergilediği oyun ile göz doldurmaya devam ediyor. Troy, geçtiğimiz sezonda 399 sayı ile takımın en skorer ikinci ismi olurken, bu sezon ise 500. sayısına ulaştı. Geçen hafta oynanan İstanbul BŞB. karşısında potada 38 sayı üreten başarılı oyuncu, bu sonuçla da kulübün TBL tarihinin bir maçta en çok sayı atan oyuncusu oldu. Öte yandan Troy, geride kalan haftalarda 178 sayı, 32 ribaund ve 35 asist ile oynadı.

SEAN VE BLOKLARI

Torku Konyaspor’da geçen senenin blok lideri olan ve olumlu grafiğini bu sezonda devam ettiren Sean Williams, geride kalan haftalarda 20 blok yaparak rakiplerinin korkulu rüyası oldu. TBL’de sayı istatistiklerinde de üst sıralarda yer alan Amerikalı Pivot, geride kalan haftalarda rakip potaya 173 sayı atarak takımın en skorer ikinci ismi oldu.  (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.