Krizin ardından ilk açıklama

Krizin ardından ilk açıklama
Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed yeni kabineye seslendi ve dünyaya bir kez daha meydan okudu.

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, bugün yeni kabinesine seslendi. Esad ''Her açıdan gerçek bir savaşın içindeyiz. Savaş durumunda, bütün politikalar, taraflar ve sektörler bu savaşı kazanmaya odaklanmalı" diye konuştu.

SAVAŞI KAZANMAYA ODAKLANMALI

Suriye’nin tüm açılardan gerçek bir savaş içerisinde olduğunu belirten Esad yeni kabinesine ‘Biz savaştayken, bütün politikalar, taraflar ve kurumlar bu savaşı kazanmaya odaklanmalı’ dedi.

Esad, görevini bırakmasını arzulayan ülkeleri de küçümsedi ve Batı’nın sadece aldığını ama asla geri vermediğini, ve bu durumun her adımda kanıtlandığını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.