KTÜN 8. Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı yarın başlıyor

KTÜN 8. Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı yarın başlıyor
KTÜN Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından mühendislik öğrencilerinde bilimsel düşünme, araştırma, araştırmacılık ve proje kültürü anlayışının oluşup gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenecek

Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi tarafından mühendislik öğrencilerinde bilimsel düşünme, araştırma, araştırmacılık ve proje kültürü anlayışının oluşup gelişmesine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenecek "Konya Teknik Üniversitesi 8. Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı"nın 12-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında yapılması planlanıyor.

KOP Bölgesi Üniversiteler Birliği (UNİKOP) ve TÜBİTAK tarafından da desteklenen, çok sayıda katılımcının projelerini sergileyeceği ve projelerinin ödüllendirileceği proje pazarı bu yıl üniversitemiz bünyesinde sekizincisi yapılması planlanıyor. Öğrencilerin proje üretmeye ve proje geliştirmeye özendirmek ve geleceğin bilim insanları olarak yetişmelerini sağlamak düşüncesini de amaçlayan etkinlik Konya Teknik Üniversitesi Gelişim Yerleşkesi Sergi ve Fuaye alanında yapılacak.

İki gün sürecek etkinlik bünyesinde Enerji, Metalürji ve Makine Teknolojileri, Kimya Malzeme Bilimi ve Çevre Teknolojileri, Bilgi ve İletişim Teknolojileri, Verimlilik ve Endüstriyel Uygulamalar, savunma Sanayii Robotik ve Uzay Teknolojileri, Yer Bilimleri İş Sağlığı ve Güvenliği Afet-Risk Yönetimi şeklinde altı tematik alan bulunuyor.

8. Mühendislik Öğrenci Proje Pazarı’na, Konya Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu Belediyesi, Meram Belediyesi, Karatay Belediyesi, Konya Sanayi Odası, Konya Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Aselsan Konya Silah Sistemleri A.Ş., InnoPark Konya Teknoloji Geliştirme Bölgesi, KOP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı, Mevlana Kalkınma Ajansı (Mevka), Konya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü gibi kurum ve kuruluşlar etkinlik ortağı statüsünde destek veriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.