KTÜN, BİLMÖK’e Ev Sahipliği Yapacak

KTÜN, BİLMÖK’e Ev Sahipliği Yapacak
Bilgisayar Mühendisleri arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırmak ve ülkenin bilişim alanındaki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Bilgisayar Mühendisliği..

Bilgisayar Mühendisleri arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırmak ve ülkenin bilişim alanındaki gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlenen Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi (BİLMÖK) bu yıl 22-28 Mart 2021 tarihinde Konya Teknik Üniversitesi (KTÜN) ev sahipliğinde gerçekleşecek. KTÜN Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik, Türkiye’nin en büyük öğrenci kongresi olan BİLMÖK yönetiminde görevli Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencilerini makamında kabul ederek kongre hakkında bilgi aldı.

Ziyarette KTÜN Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi ve BİLMÖK temsilcileri Ahmet Giray Topçular, Sumru Nayir ve Gunef Şahin, bu yıl Konya Teknik Üniversitesi’nde düzenlenecek kongre hakkında r Özçelik’i bilgilendirdi. Özçelik, KTÜN öğrencilerinin bu tarz etkinliklerde bulunmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.