KTÜN’de Avrupa Birliği Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı

KTÜN’de Avrupa Birliği Projesi Tanıtım Toplantısı Yapıldı
Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serpil Edebali koordinasyonluğunda yürütülecek olan ve Avrupa Birliği Komisyonu tarafından kabul edilen..

Konya Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kimya Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serpil Edebali koordinasyonluğunda yürütülecek olan ve Avrupa Birliği Komisyonu tarafından kabul edilen, Enerji Yönetiminde Büyük Öneme Sahip Maliyet Avantajlı Atık Su Dönüşümüne Katkı Sağlayan Waste2Fresh Projesi’nin tanıtım toplantısı yapıldı.

 

Toplantıya Konya Valisi Vahdettin Özkan, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Dr. Leyla Şahin Usta, Ak Parti Milllet vekillleri Ziya Altunyaldız, Halil Etyemez, Selman Özboyacı, Hacı Ahmet Özdemir, Abdullah Ağralı, Konya Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Babür Özçelik ve Öğretim Üyeleri katıldı.  Toplantıda proje hakkında görüşlerini bildiren Konya Valisi Vahdettin Özkan, “Projeyi beğendim inşallah Konya’mız için de olumlu gelişmelere vesile olacak. İsterim ki Konya sanayimiz içinde bu projenin uyarlanabilir bir proje olması ve Konya da yer alan firmalarımızın bu projeden istifade edebilmesi” dedi.  Proje ile ilgili olarak sunum gerçekleştiren Doç. Dr. Serpil Edebali, proje ile ilgili detaylı bilgileri davetlilerle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.