KTÜN'de Teknofest başarısı

KTÜN'de Teknofest başarısı
Teknofest’e katılan Konya Teknik Üniversitesi Robotics Automation Control Laboratory (RACLAB) takımı, geliştirdikleri proje ile Türkiye üçüncüsü oldu.

Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) tarafından 3.’sü Düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivalinin bu yıl ki durağı Gaziantep oldu. Türkiye Teknoloji Bakanlığı ve Cumhurbaşkanlığının yanı sıra birçok bakanlığında desteği ile düzenlenen Türkiye’nin ilk ve tek Havacılık, Uzay ve Teknoloji festivali Teknofest’te 21 farklı farklı yarışma kategorisinde, yaklaşık 100 bin öğrenci başvuru yaptı.

c7ad3ea4-b5d0-4c9a-b298-e88bacebb396.jpg

KONYA’YA 2 TANE ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ

Yarışmaya katılan Konya Teknik Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Robotics Automation Control Laboratory (RACLAB) takımı Akıllı Ulaşım dalında; ‘Şehiriçi Trafik Işık Ağının Optimum Kontrolü’ projesiyle, Kimya mühendisliği öğrencileri ise Araştırma Proje Yarışmaları Enerji ve Çevre dalında geliştirdikleri projeleri ile iki takımda Türkiye üçüncülük ödülü kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.