Kuaförlerden gazi yakınlarına moral

Kuaförlerden gazi yakınlarına moral
Düzenlenen moral etkinliği ile profesyonel kuaförler ve meslek lisesi öğrencileri, gazi eşleri ve kız çocuklarına saç kesimi ve bakımı yaptı

ANKARA (AA) - Ankara Profesyonel Kuaförler Derneği̇ ve Bahçelievler 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi işbirliğiyle gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projesi kapsamında gazi eşleri ve kız çocuklarına saç kesimi ve bakımı yapıldı.

Bahçelievler 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Ankara Profesyonel Kuaförler Derneği̇ Başkanı Ali Özpolat, vatan için canlarını hiçe sayan ve bu uğurda yaralanıp sakatlanan gazilerin eş ve çocuklarına moral vermek amacıyla düzenlediklerini etkinliği Kore'de Savaşanlar, Kıbrıs ve Güneydoğu Kahramanları Derneği'nin (KORSAVAŞ) desteğiyle organize ettiklerini söyledi.

KORSAVAŞ Gaziler Derneği Genel Başkan Yardımcısı Kıbrıs gazisi Özcan Altunel de bu anlamlı faaliyetten kıvanç duyduklarını belirterek etkinliğe destek veren dernek ve okul yönetimine teşekkür etti.

Etkinliğe çok sayıda gazi ailesi katıldı. Profesyonel kuaförlerin, öğrencilerin desteğiyle saç kesimi ve bakımı yaptığı gazi aileleri, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.