“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” bilgilendirme toplantıları yapıldı

“Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” bilgilendirme toplantıları yapıldı
 Editör
Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Karatay ve Meram ilçelerindeki okul müdürlerine yönelik “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” konulu bilgilendirme toplantılarına katıldı.

Konya İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit'in katılımıyla Karatay ve Meram ilçelerindeki okul müdürlerine yönelik “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” konulu bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

İlk olarak Karatay’daki okul müdürleri ile Konya Türk Telekom Sosyal Bilimler Lisesi Konferans Salonunda bir araya gelen Yiğit, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli”nin önemini vurgulayarak “Eğitimin büyük bir insan kitlesini ilgilendiren bir alan olduğunu ve yeni müfredatın da bu alanı güncelleyecek biçimde düzenlendiğini” belirtti.

konya-mem-4.jpg

Daha sonra Karatay İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç yeni müfredatın sunumunu gerçekleştirdi.

Meram Mehmet Beğen Ortaokulu Konferans Salonunda da Meram’daki okul müdürleri ile bir araya gelen Yiğit, yeni müfredatın “ insanı önceleyen, değişen dünya ve Türkiye şartlarına uyumlu, ayrıca milli ve manevi değerleri de içeren bir yapıda olduğunu” belirtti.

Buradaki toplantının sunumunu ise Meram Ayşe Sönmez İlkokulu Müdürü Abdurrahman Erol yaptı.

konya-mem-1.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.