Küçük yazarlardan büyük hikâyeler

Küçük yazarlardan büyük hikâyeler
 Editör
Konya Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla "Başarmaya Hazırım" projesi ile Konya’daki 3. sınıf öğrencileri yazarlık sürecine başladı.

Konya Valiliği himayelerinde, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Konya Büyükşehir Belediyesi ortaklığıyla hayata geçirilen "Başarmaya Hazırım" projesi ile Konya’daki 3. sınıf öğrencileri yazarlık sürecine başladı.

Proje takvimi doğrultusunda ilk dönem, ilçe komisyonları tarafından okul sorumluları ve ilkokul 3. sınıf öğretmenlerine bilgilendirilmelerin yapılmasının ardından veli bilgilendirmeleri yapılmış ve öğrenciler kendi okuma listelerini belirleyip kendi kütüphanelerini oluşturulmuştu. Projemizin bu aşamasında öğrenciler okudukları kitaplardan öğrendikleriyle kalemlerini konuşturmaya başladı. Öğrencilerimiz kendilerine hediye edilen “Hikâye Kurgu Özel Defteri”ne birbirinden kıymetli öykülerini yazıyorlar.

4.jpeg

“Başarmaya Hazırım" projesi ile öğrenciler bir yandan okuma alışkanlığını güçlendirirken bir yandan da hayal dünyalarını güçlendirerek küçük yaştan kalemi güçlü yazarlar olma yolunda büyük adımlar atıyorlar.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.