Küçükavcılar: Konyalıları Bedesten’e bekliyoruz

Küçükavcılar: Konyalıları Bedesten’e bekliyoruz
Tarihi Bedesten Çarşısı Ahilik Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Küçükavcılar, Tarihi Konya Bedesten Çarşısı esnaflarının Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Tarihi Bedesten Çarşısı Ahilik Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Küçükavcılar, yaklaşık 2 bin yıldır ticari faaliyetlere ev sahipliği yapan Tarihi Konya Bedesten Çarşısı esnaflarının Ramazan Bayramı hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek Konyalıları bayram alışverişi için Tarihi Konya Bedesten Çarşısı’na davet etti. Tarihi Bedesten Çarşısı Ahilik Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hüseyin Küçükavcılar konu ile ilgili yaptığı yazılı açıklamada şu ifadeleri kullandı: “Tarihi Konya Bedesten Çarşısı asırlardır 40 sokaktaki 2 bin 600'den fazla dükkân ile Konya esnafının rızık kapısı. Tarihi Kapu ve Aziziye camilerine ev sahipliği yapan çarşımız, geniş ürün yelpazesi ile yerli ve yabancı turistlerin uğrak yerleri arasında yer alıyor. Tarihi Konya Bedesten Çarşısı esnafları olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Bayrama sayılı günler kala müşterilerimize gündüz hizmet vermenin yanında akşam da hizmet veriyoruz. Geçtiğimiz yıllarda pandemi ve kısıtlamalar sebebiyle yaşamadığımız hareketliliği şükürler olsun bu yıl yaşıyoruz. Tüm Konyalı hemşerilerimizi bayram alışverişleri için Tarihi Konya Bedesten Çarşımıza bekliyoruz.”

kucukavcilar-konyalilari-bedestene-bekliyoruz-1.jpg

kucukavcilar-konyalilari-bedestene-bekliyoruz-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.