Küçükdoğru: 'Atatürk; Türk Milleti’nin tarihi ve milli ortak değeridir'

Küçükdoğru:  'Atatürk; Türk Milleti’nin tarihi ve milli ortak değeridir'
MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru,”  10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru,”  10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Küçükdoğru, mesajında, "Cumhuriyetimizin kurucusu, Milli Mücadele’nin kutup yıldızı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 82. yıldönümünde sevgi ve saygıyla yad ediyoruz. Atatürk; Türk Milleti’nin tarihi ve milli ortak değeridir.”dedi

            Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk büyük bir komutan, üstün meziyetleri olan bir devlet ve siyaset adamı olarak Türk milletinin kalbinde taht kurmuş ve milletine samimiyetle inanmış bir yürek, vatanına sevdalı fazilet timsali bir şahsiyettir. diyen MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru;   Atatürk, istiklal ve istikbal demektir..Önce vatan kurtarıp sonra devlet kuran milliyetçi bir mimar, milli bir mihverdir. Bu itibarla Atatürk Türkiye Cumhuriyeti’dir"

Seneler geçip asırlar birbirini kovalasa da, milletimiz, mazlum toplumlar ve vicdan sahibi her insanımız aziz Atatürk’e müteşekkirdir. Bu düşüncelerle aziz şehitlerimizi, kurucu kahramanları, kurtuluşumuzun mümtaz neferlerini rahmet, minnet, şükran hislerime anıyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ebediyete irtihalinin 82.yıl dönümünde Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum. Milli eserlerinin, kutlu mirasının sonsuza kadar yaşatılacağını, bu konuda en büyük güvencenin Türk milleti olduğuna içtenlikle inanıyorum.

Bizzat demişti ki: “Büyük ölülere matem gerekmez, fikirlerine sadakat gerekir.” Türk ve Türkiye sevdalıları çok şükür bu sadakattedir. Naçiz bedenlerin gelip geçici olduğu şu fani dünyada, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet ve ilanihaye payidar kalacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene."

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.