Küçükdoğru: Türk Gençliğini Kategoriyle Ele Almıyoruz

Küçükdoğru: Türk Gençliğini Kategoriyle Ele Almıyoruz
MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru,  “Biz Türk gençliğini X, Y, Z kategorisiyle ele almıyor, bu şekilde analiz etmiyoruz” dedi.

MHP Karatay İlçe Başkanı Sebahattin Küçükdoğru,  “Biz Türk gençliğini X, Y, Z kategorisiyle ele almıyor, bu şekilde analiz etmiyoruz” dedi. Küçükdoğru,  yaptığı açıklamada, “Türk Gençliği hür istikbalimizin mimarı, mihmandarı, mirasçısı, mihrabıdır. Merhum Necip Fazıl’ın dediği gibi, “Zaman bendedir ve mekân bana emanettir” şuurunda bir gençliktir Türk gençliği. ‘Kim var’ diye sorulduğunda, sağına/soluna bakmadan, fert fert ‘Ben varım!’ diyebilen haykırışın ta kendisidir Türk gençliği. Bilinsin ki, teminatımız ve tesellimiz Türk gençliğidir. Tarihin hiçbir döneminde esir bir vicdan ile kutlu emanetlerin taşındığı görülmemiştir. Bu sebeple gençliğimizi esir etmek için kuyruğa girenlere katiyen izin vermeyeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.