Küçükmuhsineliler iftarda buluştu

Küçükmuhsineliler iftarda buluştu
Pandemi sebebiyle iki yıldır iftarın üçüncüsü Küçükmuhsine Köy Meydanında yoğun katılımı ile gerçekleşti

Küçükmuhsine Köyü Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin iftar programı gerçekleştirildi. Pandemi sebebiyle iki yıldır yapılamayan iftarın üçüncüsü, 24 Nisan Pazar günü, Küçükmuhsine Köy Meydanında yoğun katılım ile yapıldı. Program dualarla başladı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı iftar programında misafirlere Konya Pilavı ikramı edildi.

kucuk-muhsine-3.jpeg

kucuk-muhsine-2.jpeg

ALTUNTAŞ’TAN TEŞEKKÜR

Küçükmuhsine Köyü Kültür Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mevlüt Altuntaş, “Artık geleneksel hale gelen iftar programımıza icabet eden, AK Parti Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hüseyin Dinler, DEVA Partisi İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, Selçuklu İlçe Başkanı Selman Uçar, Gelecek Partisi Kurucu Üyesi Ömer Ünal ve katılan tüm hemşerilerimize, destek veren, gönlü bizimle olup iftarımıza gelemeyen tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz. Köylümüz çıktığımız her yolda bize desteğini esirgemedi bizde onların bu güvenini hiç bir zaman boşa çıkarmadık gönül birliğimiz devam ettikçe programlarımız devam edecektir dedi. Yaklaşık iki aydır bu program için koşturan tüm dernek yönetimine ve muhtarımız Ali Eroğlu'na teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

kucuk-muhsine-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.