Kuğulu Vadisi Projesi’nde çalışmalar hız kazandı

Kuğulu Vadisi Projesi’nde çalışmalar hız kazandı
Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu Vadisi Projesi’nde çalışmaların hız kazandığını kaydetti.

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kuğulu Vadisi Projesi’nde çalışmaların hız kazandığını kaydetti.

Belediye Başkanı Mehmet Tutal, DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Muhittin Özyalvaç, DSİ 41 Şube Müdürü Fatih Peker, DSİ Makina İkmal Şube Müdürü Adnan Sabırlı ve Teknik Personeller, Seydişehir Sulama Birliği Başkanı Osman Güzel ile birlikte DSİ yatırımları ve Kuğulu Vadisi Projesi çalışmalarını yerinde inceledi.

DSİ ile birlikte yürüttükleri çalışmaların hız kazandığını kaydeden Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “DSİ ile birlikte yürüttüğümüz Kuğulu Vadisi Projemizde iş makinalarımızın sayısı artırılarak çalışmalar hız kazandı. 1. aşamasını tamamlanan göletin bu yıl 2. aşamasını da tamamlanacak rezervuar alanı düzenlemesi ve 3.000 metre seddeleme çalışmasının tamamlanmasıyla birlikte gölet tamamlanmış olacak” ifadelerini kullandı.

1-25-1.jpg

Projenin tamamlanmasıyla birlikte 600 bin metrekarelik bir gölet, bungalovlar, restoranlar ve eko pazarlar yer alacağını kaydeden Başkan Tutal, “Projemizde A sınıfı bir mesire alanında bulunabilecek her şey mevcut. Seyahat eden vatandaşlarımız Antalya’ya giderken ve Antalya’dan dönerken dinlenebileceği otellerin yer alacağı projemizde Bungalov evler, yürüyüş yolları, seyir terasları bir kısmının da inşaatlarına başladık. Bu proje Konya’nın en büyük bir projelerinden biri olacak. Böylece ''Kuğulu Vadisi Projesi'' Seydişehir Belediyesi, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, KOP ve Devlet Su İşleri'nin katkılarıyla ''aktif turizm merkezi'' haline gelecek ve yol üstü dinlenme tesisleri için örnek teşkil edecek. Projemizin hayata geçirilmesinde desteklerini esirgemeyen Tarım ve Orman Bakanlığı’na, DSİ Bölge Müdürlüğümüze, KOP yetkililerine teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

1-10-14.jpg

1-2-59.jpg

1-17-5.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.