Külliye imamından Kur'an-ı Kerim ziyafeti

Külliye imamından Kur'an-ı Kerim ziyafeti
MUĞLA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camisi imam hatibi hafız Mehmet Bilir, Muğla'nın Marmaris ilçesinde şehitler için düzenlenen...

MUĞLA (AA) - Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Camisi imam hatibi hafız Mehmet Bilir, Muğla'nın Marmaris ilçesinde şehitler için düzenlenen programda Kur'an-ı Kerim okudu.

Marmaris Ensar Vakfı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Marmaris Müftülüğü organizasyonuyla bir otelde şehitler için program düzenlendi.

Hafız Mehmet Bilir'in Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan etkinlikte, yazar Senai Demirci davetlilere ayetlerden örnekler vererek sunum yaptı.

Marmaris Müftüsü Hasan Ersöz de Kur'an-ı Kerim'in nasıl bir araya toplandığını anlattı.

Marmaris Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin okuduğu hatimlerin dualarının yapıldığı gecede, Bilir ve Demirci'ye katkılarından dolayı çiçek takdim edildi.

Etkinliğe, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mansur Harmandar, AK Parti Muğla Milletvekili Nihat Öztürk, Marmaris Kaymakamı Celalettin Yüksel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.