Kurbanlık Hayvan Yangında Telef Oldu

Kurbanlık Hayvan Yangında Telef Oldu
Konya’nın Seydişehir ilçesinde, bir evin yanında depo olarak kullanılan kulübede çıkan yangında kurban edilmek için alınan büyükbaş hayvan telef oldu.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, bir evin yanında depo olarak kullanılan kulübede çıkan yangında kurban edilmek için alınan büyükbaş hayvan telef oldu.

Olay, Ulukapı Mahallesi 739 Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Harun Ç. kurban için aldığı danayı evinin yan tarafında bulunan depo olarak kullanılan kulübeye bağladı. Depoda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden ev sahibi hayvanı kurtarmak istedi ancak alevler arasındaki dana kurtarılamayınca itfaiyeye haber verildi. Kısa sürede üç itfaiye aracı ile olay yerine gelen ekipler yangını kontrol altına alırken, kurbanlık havyan yanarak telef oldu.

Seydişehir İtfaiye Müdürü Muzaffer Kılıç, ihbarın kendilerine geç geldiğini söyleyerek, "Biz ekiplerimiz ile birlikte kısa süre içerisinde olay yerine gelerek yangını kontrol altına aldık ancak hayvanı kurtaramadık" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.