Kurucuovalılar Derneği'nin 2. Olağan Kongresi yapıldı

Kurucuovalılar Derneği'nin 2. Olağan Kongresi yapıldı
Konya'da faaliyet gösteren Konya Kurucuovalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Konya'da faaliyet gösteren Konya Kurucuovalılar Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin 2. Olağan Genel Kurulu yapıldı. 18 Ocak 2018 tarihinde kurulan eğitim, sosyal ve kültürel birçok alanda yararlı hizmetler veren derneğin kongresine üyelerin çoğunluğu katılarak kongre gerçekleştirildi. Yapılan seçimde Hasan Özen tekrar başkanlığa, İbrahim Demirbaşcı, Ali Koçar, Kemal Dönmez, Ahmet Tanrikulu, Durmuş Temel ve Süleyman Bağcı başkan yardımcılıklarına Ahmet Sandık, Nazmi Erduhan ve Rüştü Sabırlı denetim kurulu üyeliklerine seçildi. Seçim sonucunda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Hasan Özen kendilerine güvenen, destek veren bütün hemşerilerine teşekkür ederek, “Derneğimizin kuruluşunun ilk günü gibi çalışmaya devam edeceğiz, onların güvenine layık olmaya çalışacaz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.