Kütahya'da iki kardeşin öldüğü yangını

Kütahya'da iki kardeşin öldüğü yangını
Tavşanlı'da, evlerinde çıkan yangında dumandan etkilenerek yaşamını yitiren iki kardeşin cenazeleri Simav ilçesinde defnedildi

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir evde çıkan yangında dumandan etkilenerek hayatını kaybeden 3 ve 6 yaşlarındaki iki kardeşin cenazeleri toprağa verildi.

Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi morgundan alınan Şaban Can (3) ve Sudenaz Saldık'ın (6) cenazeleri, Simav ilçesi İmranlar köyüne götürüldü.

Çocukların cenazeleri, dedelerinin evlerinin önünde helallik alınmasının ardından köy meydanındaki musalla taşına konuldu. Bu sırada anne Özlem Saldık, feryat ederek fenalık geçirdi. Tabutların başından ayrılmayan baba Ahmet Saldık ise gözyaşlarına hakim olamadı.

Şaban Can ve Sudenaz Saldık'ın naaşları, meydanda ayrı ayrı kılınan cenaze namazları sonrası vatandaşların omuzlarında köy mezarlığına defnedildi.

Tavşanlı ilçesi İstasyon Mahallesi'nde dün iki kardeşin evlerinde yalnız kaldıkları sırada yangın çıkmıştı. Dumandan etkilenen Şaban Can ve Sudenaz Saldık, kaldırıldıkları Tavşanlı Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.