Kütahya'daki trafik kazası güvenlik kamerasında

Kütahya'daki trafik kazası güvenlik kamerasında
KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da dün bir kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazası, çevredeki akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.Kamera...

KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da dün bir kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazası, çevredeki akaryakıt istasyonunun güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kamera kayıtlarında, Kütahya-Tavşanlı karayolundaki kazada yaşamını yitiren Furkan Akkaya'nın kullandığı otomobilin kavşağa yaklaştığında kontrolden çıkarak kamyona çarptığı görülüyor.

Akaryakıt istasyonunda çalışan Selahaddin Erbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, benzinliğin önünde çay içerken kazaya tanıklık ettiğini söyledi.

Tavşanlı ilçesi yönünden gelen otomobil kontrolden çıkarak önce trafik levhalarına, daha sonra kavşakta bekleyen kamyona çarptığını belirten Erbay, "Kamyon olmasaydı yoldan geçen diğer araçlara çarparak daha büyük bir kazaya neden olabilirdi." dedi.

Furkan Akkaya yönetimindeki 26 NF 303 plakalı otomobil, Kütahya-Tavşanlı karayolunun 12. kilometresinde kontrolden çıkarak kavşakta bekleyen kamyona çarpmıştı. Kazada yaralanan Akkaya, sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.