Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası
İHH Çocuk Kulübünce, geliri Sri Lanka'daki yetim çocuklara ulaştırılmak üzere "Kutlu Çocuk Programı" düzenlendi

İSTANBUL (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Çocuk Kulübü tarafından, geliri Sri Lanka'daki yetim çocuklara ulaştırılmak üzere "Kutlu Çocuk Programı" gerçekleştirildi.

İHH Çocuk Kulübü Koordinatörü Rümeysa Yaman, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ümraniye Atakent Kültür Merkezi'ndeki programın Kutlu Doğum Haftası çerçevesinde düzenlendiğini söyledi.

Yaman, "Çocuklarımıza Peygamber Efendimizin hayatından kesitler sunarak, hoşça vakit geçirmelerini temenni ediyoruz. 500 çocuk davetlimiz var. Çocuklardan küçük de olsa bir maddiyat talep ettik. Buradan elde edilecek geliri, Sri Lanka'da bizim yetimhanemiz var, oradaki yetim çocuklara göndereceğiz." dedi.

İHH olarak dünyanın dört bir tarafındaki yetimleri ziyaret ettiklerini belirten Yaman, "Projelerimiz var. İHH Çocuk Kulübü olarak her sene bu projelerden birini seçerek yaptığımız program ve kermeslerle, çocuklarımızın getirdiği kumbaralardaki gelirleri tamamen yetim çocuklara aktarıyoruz. Bu program da ona yönelik yapıldı." ifadesini kullandı.

Programda, Peygamber Efendimizin mucizelerinin de anlatıldığı çizgi film gösterildi, kukla gösterisi sunuldu, Hüseyin Goncagül tarafından skeç sahnelendi.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.