Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası
YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı ve belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında 6 bin adet karanfil dağıtıldı.Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Belediye...

YOZGAT (AA) - Sorgun Kaymakamı ve belediyesi tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında 6 bin adet karanfil dağıtıldı.

Sorgun Kaymakamı Ali Arslantaş, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, Emniyet Müdürü Bahadır Özdemir, Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Ekinci ve bazı kurum müdürleri Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan esnaf ve vatandaşlara karanfil dağıtarak, Kutlu Doğum Haftası'nı kutladı.

Ali Arslantaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kutlu Doğum Haftası etkinleri kapsamında vatandaşlara belediye ile 6 bin adet karanfil dağıttıklarını ifade ederek, "Bizleri birbirimize daha da yakınlaştıracağına, birlik ve beraberliğimizi daha da artıracağına inanıyoruz. Peygamber Efendimizi daha yakından tanımak açısından çok önemli olan bu haftanın, Sorgunlu hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum." dedi.

Sorgun Belediye Başkanı Ahmet Şimşek de Peygamberimiz Hz. Muhammed'in dünyaya gelişinin 1445. yılının kutlandığı anımsattı.

Hazreti Peygamberin tebliğ ettiği İslam dini ile karanlık dünyaların aydınlandığını, kalplerin Allah ve peygamber sevgisi ile nurlandığını vurgulayan Şimşek, "Ona inanan insanlar gerçek huzura ermiş, sevgi, saygı, kardeşlik ve barış duygusu gönüllerdeki yerini almıştır. Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed’in doğum günü dolayısıyla idrak ettiğimiz Kutlu Doğum Haftası’nın, şehrimizden ve ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında şefkat, sevgi, hoşgörü ve huzur getirmesini diliyor, hemşehrilerimizin ve tüm İslam aleminin Kutlu Doğum Haftası'nı tebrik ediyorum." diye konuştu.

Kutlu Doğum Haftası

Kutlu Doğum Haftası

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.