Kutlu Doğum Programı

Kutlu Doğum Programı
Diyanet İşleri Başkanlığınca, Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen program, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla başladı

İSTANBUL (AA) - Diyanet İşleri Başkanlığınca, Kutlu Doğum Haftası kapsamında İstanbul'da düzenlenen program, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla başladı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" temalı program için vatandaşlar erken saatlerden itibaren salona geldi. Salonu dolduran vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın salona girişinin anons edilmesinin ardından, ellerindeki "Biriz" yazılı pankartları açtı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile eşi Emine Erdoğan, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez de salona girdi.

Sala-Salavat Tasavvuf Dinletisi ve Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, Kutlu Doğum Haftası özel sinevizyonu gösterildi. Ayrıca Cemal Safi'nin bir dönem Orhan Gencebay tarafından da bestelenen "Gelin birlik olalım" şiirini vatandaşların okuduğu filmin gösterimi de yapıldı.

Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre'nin de katıldığı program, gençler tarafından "Kutlu Doğum Çağrısı" ve çeşitli kasidelerin okunmasıyla devam ediyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.