Kuveyt Türk Konya Tarım Fuarı'na katılacak

Kuveyt Türk Konya Tarım Fuarı'na katılacak
Kuveyt Türk, 5-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Konya Tarım Fuarı'nda çiftçilere özel ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

Kuveyt Türk, 5-9 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek Konya Tarım Fuarı'nda çiftçilere özel ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bu yıl 20'ncisi düzenlenecek Konya Tarım Fuarı'nda banka, tarım sektörüne yönelik ürün ve hizmetleri hakkında bilgi paylaşacak.

Çiftçilere yönelik kampanyalar sunan Kuveyt Türk, fuar kapsamında "Hasat Ödemeli Tohum Kart", mobilden hesap açma hizmeti, mobilden anında "Tohum Kart" ile finansal kiralama gibi ürün ve hizmetlerini tanıtacak.

Kuveyt Türk, mobilden hesap açan müşterilerine 2 bin 300 liraya varan özel hediye ve kampanyalarla destek olacak.

Kuveyt Türk, sunduğu hizmetlerle tarımsal faaliyetlerdeki olası risk ve hasarlara karşı ürün ve hayvanları güvenceye alan Tarım Sigortaları Havuzu'na (TARSİM) aracılık ediyor.

Ayrıca müşteriler, Elektronik Ürün Senedi (ELÜS) alım-satım işlemlerini Kuveyt Türk aracılığıyla yapabiliyor, ELÜS kıymetlerini teminata vererek finansman kullanabiliyor.

HASAT ÖDEMELİ TOHUM KART

Kuveyt Türk, çiftçilere hizmet verdiği Tohum Kart'la, tarımsal faaliyetlerde ihtiyaç duyulan mazot, gübre, zirai araç, tarımsal ekipman, tohum, yem gibi birçok alandaki harcamaları finanse etme ve ödemeleri hasat dönemine kadar erteleme fırsatı sunuyor.

Çiftçiler, Kuveyt Türk Mobil'den hesap açarak Tohum Kart başvurularını mobilden anında tamamlayabiliyor, sanal Tohum Kart ile ihtiyaçlarını hemen satın alabiliyor.

Mobilden Tohum Kart alan çiftçilere 10 bin lira ve üzeri ilk harcamaları için 500 lira iade ediliyor. Herhangi bir aidatı da olmayan hasat döneminde ödemeli Tohum Kart'la müşteriler, 12 aya varan ödemesiz dönem imkanına sahip oluyor.

Bunun yanında çiftçiler, anlaşmalı üye iş yerlerinden vade farksız harcama yapılabiliyor, ayrıca EFT, havale, FAST işlemlerini komisyonsuz olarak dijital kanallar aracılığıyla gerçekleştirebiliyor. Bu sayede çiftçiler birçok hizmete dijital kanallar aracılığıyla kolaylıkla ulaşabiliyor.

Şahıs firmaları ve çiftçiler, hesap açıp Kuveyt Türk Mobil'i kullanmaya başlayabiliyor. Ayrıca çiftçiler uzaktan hesap açtıktan sonra, mobil şubeden kart başvurularını yapıp sanal tohum kart ile ihtiyaçlarını alabiliyor.

Kuveyt Türk, sağladığı leasing ve tarım finansmanı hizmetleriyle çiftçilerin ihtiyaçlarına, vergi avantajları ve ödeme kolaylıklarıyla erişmesini sağlıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.