Kuveytli iş adamlarından EXPO 2016 ziyareti

Kuveytli iş adamlarından EXPO 2016 ziyareti
Al Kharafi Grup'un Turizm Sektör Başkanı Al Kharafi:- "Biz de burada neler yapıldığını görmeye geldik. Ayrıca birlikte çalışma imkanı bulabileceğimiz konular var mı onu öğrenmeye geldik"

ANTALYA (AA) - Kuveyt ve Arap dünyasının en büyük şirketlerinden Al Kharafi Grup'un Turizm Sektör Başkanı Eyad Al Kharafi, nisan ayında Antalya'da kapılarını açacak botanik EXPO alanını ziyaret etti.
EXPO 2016 Antalya Ajansı'ndan yapılan açıklamaya göre, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Batı Akdeniz Kalkınma Ajansının (BAKA) davetiyle yatırım imkanlarını değerlendirmek üzere Antalya'da bulunan Kuveytli iş adamları, EXPO 2016 Sergi Alanı'nı gezdi.
Aksu ilçesindeki 112 hektarlık sergi alanında incelemelerde bulunan heyete, çalışmalar hakkında bilgi verildi.
Açıklamada görüşlerine yer verilen Al Kharafi Grup Turizm Sektör Başkanı Eyad Al Kharafi, işbirliği ve yatırım fırsatlarını görüşmek üzere geldikleri Antalya'da kısa bir süre sonra kapılarını açmaya hazırlanan EXPO 2016 alanını da görmek istediklerini belirtti.
EXPO'ların herkesin takip ettiği ve iyi bilinen organizasyonlar olduğuna işaret eden Al Kharafi, şunları kaydetti:
"Dünyanın pek çok yerinde Antalya'da EXPO 2016 için neler yapıldığı merak ediliyor. Önümüzdeki aylarda bu alan, Antalya'nın merkezi olacak. Biz de bu nedenle buradayız. Burada iyi bir iş çıkarılırsa Antalya için her şey daha iyi olacak. Biz de burada neler yapıldığını görmeye geldik. Ayrıca birlikte çalışma imkanı bulabileceğimiz konular var mı onu öğrenmeye geldik. Bu ilk ziyaretimiz. Eminim işbirliği yapabileceğimiz konular hakkında daha pek çok görüşmemiz olacak."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.