Lavaş Ocakbaşı’ndan Ramazan’a özel menüler

Lavaş Ocakbaşı’ndan Ramazan’a özel menüler
Şeker Tekke Caddesi üzerinde hizmete açılan Lavaş Ocakbaşı, geniş ürün yelpazesi ve 7 çeşit ikramlıklarıyla misafirlerini ağırlıyor.

Şeker Tekke Caddesi üzerinde hizmete açılan Lavaş Ocakbaşı, geniş ürün yelpazesi ve 7 çeşit ikramlıklarıyla misafirlerini ağırlıyor. Ramazan’a özel dört çeşit menü oluşturduklarını aktaran Kenan Kılıç, “Karışık ızgara, tavuk şiş, Adana, kuzu şiş menüleri hazırladık. Oluşturduğumuz menüler piyasaya göre gayet uygun” dedi.

Yaklaşık 7 ay önce Şeker Tekke Caddesi üzerinde hizmete açılan Lavaş Ocakbaşı, 7 çeşit geniş ikramlıklarıyla Konyalılar tarafından tam not aldı. Lavaş Ocakbaşı’nın ürün yelpazesi hakkında bilgi veren ustabaşı Kenan Kılıç, “Izgara çeşitlerimiz var. Adana, kuşbaşı, tavuk şiş, kanat, ciğer, köfte, karışık ızgara, fırında iddialı olduğumuz lahmacunumuz var. Yine pidelerimizden söz edersek, kaşarlı, sucuklu, sebzeli, kıymalı pidelerimiz mevcut. En çok tercih edilen ürünlerimizden biri de çiğ köftemizdir. Sadece ikramlık olarak veriyoruz ve oldukça beğeni alıyor. Onun dışında 7 çeşit ikramımız var. Fındık lahmacun, biber ve lahana turşusu, soğanın piyazı salatası gibi ikramlılarımızla masalarımızı donatıyoruz. Mevsime göre de mezelerimizde değişiklikler yapabiliyoruz. Ve zengin bir menü oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı.

dsc-0711.jpg

dsc-0714.jpg

ÜRÜNLERİN LEZZETİ DEĞİŞMİYOR

Üretimde dikkat ettikleri hususlar hakkında bilgi veren Kılıç, “Özellikle en başta etlerimizi aldığımız yerlere çok dikkat ederiz. Gidiyoruz, bizzat kontrol ederek alıyoruz. Kuzu kaburga, kuzu budu, dana kaburga tarzı etlerimizi özellikle en güzel yerlerden alarak menülerimizde sunduğumuz ürünlerin lezzetinin şaşmamasına özen gösteriyoruz. Bu arada biz restoranımızda belli aralıklarla hijyen kontrolleri yapılıyor. Hem profesyonel firmalar tarafından hem de kendi içimizde oluşturduğumuz bir denetim mekanizmamız var. Hijyen konusu bizim için çok önemli. Bizim ilgili yorumları da okurlarsa halkımız zaten anlarlar” diye konuştu.

img-3110.jpg

img-3127.jpg

RAMAZAN MENÜLERİ 85 TL’DEN BAŞLIYOR

Ramazan’a yönelik çalışmaları hakkında bilgi veren Kılıç, “Ramazan’a özel dört çeşit menü oluşturduk. Karışık ızgara, tavuk şiş, Adana, kuzu şiş menüleri hazırladık. Oluşturduğumuz menüler piyasaya göre gayet uygun. 85 TL’den başlıyor. Bu menülerin yanında yine zengin menülerimiz var. İftariyelik zeytin, peynir ve hurmamız var. Yanında sınırsız çayımız var. Menüdeki içeceklerimiz isteğe göre değişebiliyor” dedi.

img-3135.jpg

YORUMLAR VE PUANLAR ÇOK İYİ

Müşterilerinden bugüne kadar olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydeden Kılıç, “İnternet üzerinden Siparişlerde de puanlarımız bu anlamda çok yüksek zaten. Dileyen herkes bakabilir. Yeni açılmamıza rağmen birçok iyi restoranla eşdeğer puanlara sahibiz. Zaten sosyal medyayı da aktif kullanıyoruz. Yeri geliyor ürünlerimizin sunuşu pişirmesini yeri geliyor hazırlık aşamasını şeffaf bir şekilde paylaşımlara yansıtıyoruz. Paylaşımlarda da gönderi harici hikayelerde paylaştığımız videolarla misafirlerimize meze zenginliğimizi, ürün kalitemizi, ustalarımızın ocak başında pişirmesini her aşamasıyla paylaşıyoruz” şeklinde konuştu.

img-3138.jpg

ETLER AYNI KASAPTAN

Bünyelerinde aldıkları etleri evlerine aldıkları kasaptan aldıklarına değinen Kılıç, “Çocuklarımıza yedirdiğimiz eti müşterilerimize yediriyoruz. Çalışanlarımız ve patronlar mutlaka her gün bir öğün buradan yemek yiyor. Bunu lezzet kontrolü olarak düşünebiliriz. Bu anlamda içleri rahat olsun. 7 gün çalışıyoruz. Çalışma saati aralığımızda öğlen servisimiz 12 gibi başlıyor. Akşam 22’ye kadar hizmet vermeye devam ediyoruz. 22’de kapatmamızın temel sebeplerinden birisi de burası aile mekanı ve biz bunu saatlerimizle de fark ettirmek istiyoruz. Artı öğrencilerimize de uygun menülerimiz mevcut” ifadelerini kullandı.

img-3244.jpg

img-3245.jpg

TEMEL HEDEFİMİZ KALİTE

Gelecek hedeflerinden bahseden Kılıç, “Öncelikle biz bu ilk başladığımız mekanımızı tüm Konya’da bilinen tanınan mekân haline getirmek istiyoruz. Temel hedefimiz en kaliteli hizmeti verebilmek. Zamanla talep olursa da şubeleşme neden olmasın. Şu anda 50 araçlık restoranımızın bir otoparkı var. Ayrıca müziklerimizde özenle seçtiğimiz arşiv oluşturduğumuz müzikler. Bu şekilde burayı geliştirmeye gayret ediyoruz. Şeker Tekke Caddesi üzerindeki restoranımıza herkesi bekliyoruz” diyerek sözlerine son verdi. Yiğit Berkay ÇOPUR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.