Leyla Şahin Usta: Terörü anneler bitirecek

Leyla Şahin Usta: Terörü anneler bitirecek
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Leyla Şahin Usta, Diyarbakır HDP İl Başkanlığı binası önünde bekleyen Akkuş ailesinin kaçırılan oğullarının geri dönmesi ile ilgili, ‘Terörü anneler bitirecek’ dedi.

Emniyet Genel Müdürlüğünün ikna çalışması sonucu Diyarbakır HDP İl Başkanlığı binası önünde bekleyen Akkuş ailesinin 4 yıl önce dağa kaçırılan oğlu Erkan Akkuş, Şırnak Habur Kara Hudut Kapısı Şube Müdürlüğüne teslim oldu. 

TERÖRÜ ANNELER BİTİRECEK 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Leyla Şahin Usta, Diyarbakır HDP İl Başkanlığı binası önünde bekleyen Akkuş ailesinin kaçırılan oğullarının geri dönmesi ile ilgili, ‘Umudumu tüm ailelerin evladına kavuşması’ diyerek, “Terörü anneler bitirecek… Bugün bir vuslat daha gerçekleşti. Diyarbakır Anneleri’nden Akkuş ailesinin evladına kavuşmasıyla çocuklarını terörün elinden kurtaran aile sayımız 17’ye yükseldi. Umudumuz ve inancımız tüm ailelerin en kısa zamanda evladına kavuşmasıdır” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.