Maç anlatırken kalp krizi geçiren spiker öldü

Maç anlatırken kalp krizi geçiren spiker öldü
- Bursaspor TV'de, Bursaspor 15 Yaş Altı Takımı'nın Pendikspor'la yaptığı maçı anlatırken fenalaşan muhabir ve televizyon programı yapımcısı Erhan Tamiş, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi


BURSA (AA) - Bursaspor Kulübünün yayın organı Bursaspor TV'de altyapı takımının maçını anlatırken kalp krizi geçiren 50 yaşındaki spiker Erhan Tamiş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Erhan Tamiş, yeşil-beyazlı kulübe ait Vakıfköy Tesisleri'nde, Bursaspor 15 Yaş Altı Takımı'nın Pendikspor ile oynadığı müsabakayı televizyonda anlatırken fenalaştı. Kulüp doktorlarının ilk müdahalesinin ardından ambulansla Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği anlaşılan Tamiş, müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Tamiş'in cenazesi, yarın öğle vakti Demirtaşpaşa Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Pınarbaşı Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Bursaspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamada, Tamiş'in Bursaspor TV bünyesinde muhabir ve televizyon programı yapımcısı olarak çalıştığı belirtilerek, "Kulüp çalışanımız Erhan Tamiş'e Allah'tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve camiamıza sabır ve başsağlığı dileriz." ifadesi kullanıldı.

Anadolu Spor Gazetecileri Derneğinden (ASGD), genel başkan İbrahim Erdoğan ve Bursa Şube Başkanı Muhterem Çakır adına yapılan açıklamada ise şunlar kaydedildi:

"Bursa basının değerli emekçilerinden, kıymetli meslektaşımız, Bursaspor TV çalışanı Erhan Tamiş'in vefatını üzüntüyle öğrendik. Yerel basınımızın çeşitli yayın organlarında uzun yıllar görev yapan ve spor basınındaki başarılı çalışmalarıyla bilinen çilekeş meslektaşımızın, çok sevdiği mesleğini icra ederken kalp krizi geçirerek yaşamını kaybetmesi camiamızı derinden sarsmıştır. Maddi manevi zor koşullarda görev yapan meslektaşlarımızın ne yazık ki sağlıklarını dahi ihmal edecek düzeyde meslek ve görev aşkıyla dolu olduklarının en acı örneklerinden bir de değerli meslektaşımız Erhan Tamiş olmuştur. ASGD camiası olarak başta ailesi olmak üzere yakınlarına, sevdiklerine, tüm meslektaşlarımıza, Bursaspor TV ailesine ve basın camiamıza başsağlığı ve sabır diliyoruz. Allah rahmet eylesin, nur içinde yatsın."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.