Maçın Ardından

Maçın Ardından
- İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı:"Kötü oynadık"- Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz:"Tüm Türkiye'ye Denizlispor'un Süper Lig'e çıkmayı hak ettiğini gösterdik"


İSTANBUL (AA) - İstanbulspor Teknik Sorumlusu Tamer Avcı, Spor Toto 1. Lig'de normal sezonun 34. ve son haftasında konuk ettikleri Abalı Denizlispor'a 5-2 yenildikleri maçta kötü oynadıklarını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Avcı, "Son hafta olduğu için konsantrasyonumuz düşüktü. Kötü oynadık. Rakibimizi maçı kazandıkları ve şampiyon oldukları için tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Son 9 haftada göreve geldiklerini aktaran Avcı, "Bu süreçte 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldık. Başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. Gelecek sezon da bu başarımızı sürdürmek istiyoruz." diye konuştu.


- İldiz: "Oyuncularımız iyi oynadı"


Abalı Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz, oyuncularının iyi oynadığını dile getirdi.

Sezonu değerlendiren İldiz, "Tüm Türkiye'ye Denizlispor'un Süper Lig'e çıkmayı hak ettiğini gösterdik. Geçen hafta lige çıkmayı garantilemiştik. Bugün buraya gelirken prestij maçı oynayacaktık. Bugün hem istediğimiz sonucu aldık hem de rotasyonları yaptık. Oyuncularımız da iyi oynadı. Kapanışı Abalı Denizlispor'a yakışır şekilde yaptık. Yarın kupa törenimiz var. Lider olduk, bu sonucun tüm camiaya yakıştığını düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.