Maçın ardından

Maçın ardından
Osmanlıspor Teknik Direktörü Akçay:- "Sonuca ulaşmada geride kaldık"- Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba:- "Kazanamadığımız maçlarda bir puan bizim için önemli"

ANKARA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında sahasında kümede kalma mücadelesi veren Eskişehirspor ile golsüz berabere kalan Osmanlıspor'un teknik direktörü Mustafa Reşit Akçay, kazanmak istediklerini ancak sonuca ulaşmadıklarını söyledi.

Karşılaşma sonrasındaki basın toplantısında konuşan Akçay, iki takım için de önemli bir müsabaka oynadıklarını belirterek, "Sonuca ulaşmada geride kaldık. Rakibimizin ofansif oynayacağını düşünmüştük. Bir puan kurgusunda başarılı oldular. O puan onlar için önemli." dedi.

Evlerinde kazanmayı çok istediklerini ancak başarılı olamadıklarını anlatan Akçay, şunları kaydetti:

"İlk yarıda bu teşebbüslerde başarılı olduk ancak ikinci yarıda savunmada fazla adamla kalan Eskişehirspor önünde kenar ve final paslarını iyi kullanamadık. Bizim için daha fazlasını tahmin ediyorduk. Bunda başarılı olamadık. Saatin bunda ne kadar etkisi var bunu tahlil yapmadık. 10 maçlık yenilmezlik serisini sürdürüyoruz. Bu da bizim için bir teselli."


- Eskişehirspor cephesi


Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, kazanamadıkları karşılaşmalarda bir puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Türkiye'nin en iyi hücum yapan takımına karşı oynadıklarını dile getiren Aybaba, "Bizim de 3 puana ihtiyacımız vardı. İnanılmaz kötü bir havada oynadık. Bu saatlerde amatör küme maçları oynatılır. Oyuncularım çok iyi mücadele etti. Hem rakibi kapattı, hem de kontratak yapmaya çalıştılar. Bu zor bir şey." diye konuştu.

Kendileri statta yalnız bırakmayan ve destekleyen taraftarlara teşekkür eden Aybaba, "Kazanamadığımız maçlarda bir puan bizim için önemli." dedi.





Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.