Mahalle başkanlarından eğitim programına yoğun ilgi

Mahalle başkanlarından eğitim programına yoğun ilgi
Akşehir Kültür Merkezi’nde Teşkilat Akademisi Mahalle Eğitim Programı gerçekleştirildi.

AK Parti Genel Merkez Ar-Ge ve Eğitim Başkanlığı tarafından düzenlenen”Teşkilat Akademisi” Mahalle Eğitim Programı Akşehir Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleşti.

Akşehir Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve ”Teşkilat Akademisi” konulu konferansta bir açılış konuşması gerçekleştiren AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu, Çanakkale Zaferi’ni kıymetli şehitler ve gazilerle beraber andıklarını o yıllarda vatan için canını ve kanını hiçe sayarak bizlere bu güzel vatanı bırakmak adına canlarını feda ettiklerini belirtti.

Başkan Çardakoğlu ”Siyaset demek evde eşini, çocuğunu, akabinde işini bir kenara bırakıp hakikaten dava uğruna, vatan uğruna, ezan uğruna, bayrak uğruna ve milletimizin geleceği uğruna fedakârlıkta bulunup bir şeyler yapmak demektir “ diye konuştu.

Eğitim programlarında, Yazar, Eğitmen, Yönetici Koçu ve İletişim Uzmanı Şaban Kızıldağ’ın” Motivasyon”, 24.Dönem Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün’ün "Teşkilatçılık ve tecrübe paylaşımı", Gazeteci Zafer Şahin’in" Siyasal iletişim ve yeni medya", Radyo ve Televizyon Programcısı Diksiyon ve Hitabet Öğretmeni Can Çağatay Yetik’se "Etkili iletişim" konusunda ders verdi.

Programın sonunda Akşehir Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Serhat Arslan “ Eğitim veren hocalarıma teşekkür ediyorum. Bize verdikleri bu eğitimle katılımcı arkadaşlarımızla güzel bilgiler edindik” dedi.

Akşehir Belediye Başkan Vekili Av. Mehmet Serhat Arslan ve AK Parti Akşehir İlçe Başkanı Abdurrahman Çardakoğlu eğitim veren hocalara birer tersine çalışan Nasreddin Hoca saati takdim edildi.

Konferans sonrasında ise günün anısına hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle etkinlik sona erdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.