Mahsun Kırmızıgül'e ezeli rakibinden tam not!

Mahsun Kırmızıgül'e ezeli rakibinden tam not!
Mahsun Kırmızıgül’ün son filmi ‘Mucize’, önceki gece görücüye çıktı. Filmin galasına, tıpkı Kırmızıgül gibi sinemaya yönelen şarkıcı Özcan Deniz de katıldı

‘Beyaz Melek’, ‘Güneşi Gördüm’ ve ‘New York’ta Beş Minare’ filmleriyle sinema dünyasında kendine sağlam bir yer edinen yönetmen Mahsun Kırmızıgül dördüncü filmi ‘Mucize’ yeni yılın ilk gününde seyirci karşısına çıkıyor. Tam 930 salonda birden vizyona girecek ‘Mucize’, Avrupa ve Azerbaycan’da eşzamanlı olarak gösterime çıkacak. Birçok ünlü ismin katıldığı gala gecesinde Kırmızıgül’ün yakın arkadaşı Özcan Deniz de yer aldı. Film gösterimi öncesi tüm oyuncular basın mensuplarının karşısına geçerek toplu fotoğraf çektirdiler.

 

‘HALK İÇİN ÇEKİYORUZ’

Filmin yönetmeni Mahsun Kırmızıgül’ün galada çok heyecanlı olduğu gözlenirken, “Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, ‘Mucize’ yaptığım filmler arasında en zor olanıydı. Bu film, hayatlarını çocuklara ve eğitime adamış öğretmenlerin sıkıntılar içinde nasıl fedakârlık yaptıklarını gösteren bir film olacak. Film, ücra bir Anadolu köyünde, hayvanlarıyla iç içe yaşayan insanların hem komik yanlarını hem de büyük trajedilerini anlatacak. Engellilerin ayakta kalma mücadelesinin anlatıldığı filmi, kalbinden özürlü olmayan, dünyaya kalp gözü ile bakabilen insanlara ve tüm öğretmenlere adıyorum. Biz halk için film çekiyoruz. Anadolu insanını yansıtıyoruz ve onlardan alkış almak gurur verici” dedi.

‘YILIN EN GÜZEL FİLMİ’

Önümüzdeki günlerde yönetmenliğini üstlendiği ‘Sevimli ve Tehlikeli’ filmiyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Özcan Deniz, film çıkışı “Bu sene çekilmiş en güzel film bu, tebrik ediyorum” yorumunu yaptı.

Film çıkışında hayli duygulandığı gözlenen Cemil İpekçi, “4 sene Mardin’de yaşadım. Mahsun Bey çok güzel sunmuş. Birkaç sahne beni çok etkiledi. Biraz daha konuşursam ağlayacağım” şeklinde konuştu.

Mahsun Kırmızıgül’ün yönetmenliğine hayran olduğunu söyleyen Büşra Pekin “Bir daha çağırsa koşa koşa giderim. İnanılmaz bir deneyim oldu” dedi.

Galaya kırmızı ve bol dekolteli kıyafetiyle katılan Seda Tosun damga vurdu. Güzel oyuncu, gece boyunca cesur kıyafetinden dolayı ilgi odağı oldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.