'Mali Müşavirlere arabuluculuk yetkisi verilmeli'

'Mali Müşavirlere arabuluculuk yetkisi verilmeli'
Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, Mali Müşavirlere arabuluculuk yapma hakkı verilmesi gerektiğini belirterek “Mali Müşavirler, Uzlaştırmacı olarak..

Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, Mali Müşavirlere arabuluculuk yapma hakkı verilmesi gerektiğini belirterek “Mali Müşavirler, Uzlaştırmacı olarak, Bilirkişi olarak, Konkordato komiseri olarak hukuka yardımcı bir aktör olarak var olabilirken, Arabulucu olarak bu alanda hizmet verememeleri kabul edilebilir bir durum değildir dedi. Ticari olayların mutfağında Mali Müşavirlerin bulunduğunu ve arabuluculuk yapma hakkının mutlaka Mali Müşavirlere de tanınması gerektiğini belirten Başkan Erdal, “Mali Müşavir olduğumuz için değil ticari uyuşmazlıkların çözümünde, işçi ve işveren uyuşmazlıklarının çözümünde gerçekten aktif rol alabilecek ve hukukun iş yükünü azaltabileceğimize inandığımız için Mali Müşavirlere de arabuluculuk yetkisi verilmesi gerekli olduğuna inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.