Manisa'da CHP İlçe Başkanlığı'na taşlı saldırı düzenlendi

Manisa'da CHP İlçe Başkanlığı'na taşlı saldırı düzenlendi
Manisa’da kendisine iş vaadi verilip yerine getirilmediğini öne süren bir kişi, CHP Şehzedaler İlçe Binası’na giderek taşla giriş kapısının camlarını kırdıktan sonra emniyete gidip kendisini ihbar etti

Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde belediyede işe alınma vaadi verilip alınmadığını öne süren bir şahıs, CHP Şehzadeler İlçe Başkanlığı binasına taşla saldırarak giriş kapısının camlarını kırdı. Edinilen bilgiye göre, olay, saat 21.15 sıralarında Şehzadeler ilçesi 1. Anafartalar Mahallesi, Gazi Osman Paşa Caddesi üzerinde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şehzadeler İlçe Başkanlığı binasında meydana geldi. Bina önüne gelen Y.T. (35), giriş kapısının camlarını kırarak maddi hasara yol açtı. İhbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edilirken, saldırganın olay yerinden ayrıldığı belirlendi.

manisada-is-vaadi-2.jpg

KENDİSİNİ İHBAR EDİP TESLİP OLDU

Polis ekiplerinin olay yerinde inceleme başlattığı sırada, Şehzadeler İlçe Emniyet Müdürlüğü önüne giden Y.T., saldırıyı kendisinin gerçekleştirdiğini beyan ederek teslim oldu. Gözaltına alınan şahsın ilk ifadesinde, belediyede işe girme vaadi verildiğini ancak alınmadığını ve anlık olarak bu duruma sinirlendiği için camları kırdığını söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

manisada-is-vaadi-3.jpg

BAŞKANLAR ŞAHISTAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Saldırı haberinin alınmasının ardından CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen ve Şehzadeler Belediye Başkanı Hakan Şimşek de parti binası önüne gelerek incelemelerde bulundu. Yetkililerden bilgi alan başkanlar, yaşanan süreçle ilgili tahkikatın takipçisi olacaklarını belirttiler.

Olayın ardından konuşan CHP Şehzadeler İlçe Başkanı Mert Özkösemen, "Bugün akşam saatlerinde maalesef menfur bir saldırı gerçekleştirildi ilçe başkanlığımıza. Hiç tanımadığımız bir şahıs ilçe başkanlığımızın camlarına taşlı saldırıda bulunmuş. Biz Türkiye'yi kuran ve kurtaran partiyiz. Hiçbir şeyden de bir korkumuz yok. İnşallah bu şiddet kültürünün de sona ermesini diliyorum. Mal zararı dışında başka bir zararımız bulunmuyor. Bizler de mahalle ziyaretlerindeydik neyse ki burada da bir çalışmamız yoktu. Emniyette ifademizi verdik. Umarım bu olumsuzlukları bir daha yaşamayız ve kimse buna cesaret edemez. Bizler de şikayetçi olduk" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.