Manisa'da Sosyal Mesafe Kurallarını İhlal Edenlere 66 Bin Lira Ceza

Manisa'da Sosyal Mesafe Kurallarını İhlal Edenlere 66 Bin Lira Ceza
MANİSA (AA) - Manisa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymayan 21 kişiye toplam 66 bin 150 lira ceza uygulandı.Manisa'nın Akhisar ve Ahmetli...

MANİSA (AA) - Manisa'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine uymayan 21 kişiye toplam 66 bin 150 lira ceza uygulandı.

Manisa'nın Akhisar ve Ahmetli ilçelerinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında denetimlerini sürdürdü.

Denetimler sırasında Ahmetli ilçesinde sosyal mesafe kuralına uymayan 6, Akhisar ilçesinde ise Koronavirüsün (Kovid-19) yayılmasını önlemek amacıyla alınan tedbir ve yasaklara uymayan 15 kişiye, kişi başı 3 bin 150 lira ceza yazıldı.

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, kent genelinde araçlarından yaptıkları anonslar ile vatandaşları sosyal mesafe kurallarına uymaları ve mecbur olmadıkları sürece evde kalmaları konusunda uyardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.