MEDAŞ Sanat Galerisi'nde 100. yıl kutlandı

MEDAŞ Sanat Galerisi'nde 100. yıl kutlandı
MEDAŞ Sanat Galerisi'nde Cumhuriyerin 100. yılı kutlandı.

MEDAŞ Sanat Galerisi, Öner Mustul Sanat Merkezi iş birliğiyle Cumhuriyetin 100. yılını özel bir etkinlikle kutladı. Galeri, Türkiye'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün anısını özel tablolar ve canlı müzikle onurlandırdı.

Özel serginin en dikkat çekici bölümlerinden biri, Mustafa Kemal Atatürk'ü anlatan bir dizi çarpıcı tabloydu. Sergide yer alan bu tablolar, Atatürk'ün hayatının çeşitli dönemlerini ve liderliğini anlatan sanat eserleriyle doluydu. Ziyaretçiler, Atatürk'ün büyük bir ilham kaynağı olduğunu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini nasıl attığını görsel bir şölenle deneyimleme fırsatı buldular. Ayrıca, sergi ziyaretçilerine unutulmaz bir müzik deneyimi sundu. Atatürk'ün en sevdiği şarkılar ve marşlar, Öner Mustul Sanat Merkezi öğrencileri tarafından canlı olarak seslendirildi. Ziyaretçiler, Atatürk'ün müziğe olan sevgisini ve sanata verdiği önemi paylaşırken bu özel dinletiden büyük keyif aldılar.

Bu özel sergi 15 Ekim tarihine kadar MEDAŞ Sanat Galerisi'nde ziyaretçilere açık olacak.

d7ba9682-a210-462c-9759-58cc8e12ff41-1.jpg

21d51bcc-418f-4a7c-b1fa-dc2f98760121.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.