MEDAŞ şarj istasyonu görüş başvurularını kabul ediyor

MEDAŞ şarj istasyonu görüş başvurularını kabul ediyor
MEDAŞ şarj istasyonu kurmak isteyenlerin görüş başvurularını web sitesi üzerinden kabul etmeye başladı.

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş.(MEDAŞ), sürdürülebilir ulaşımı teşvik etmek ve elektrikli araç kullanımını desteklemek amacıyla dijital bir adım attı. MEDAŞ, artık şarj istasyonu kurmak isteyen bireylerin ve işletmelerin görüş başvurularını web sitesi üzerinden kabul etmeye başladı.

Bu yeni girişimle, elektrikli araç sahipleri ve potansiyel şarj istasyonu işletmecileri için süreçler daha da kolaylaştırıldı. Artık, şarj istasyonu kurma talepleri için özel bir online başvuru portalı, Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. web sitesinde mevcut. Bu portal aracılığıyla başvurularını iletenler, sürecin takibini de kolaylıkla yapabilecekler. Meram Elektrik Dağıtım A.Ş. Tüketici Hizmetleri Müdürü Mustafa Sağlam, bu dijital dönüşümün sürdürülebilir ulaşımın yaygınlaştırılmasına katkı sağlayacağına inandığını belirterek, "Elektrikli araçlar, çevre dostu bir ulaşım alternatifi sunarken, şarj istasyonlarının erişilebilirliği bu dönüşümün anahtarıdır. Web tabanlı başvuru süreci, şarj altyapısını hızlandırmak ve kolaylaştırmak için atılmış önemli bir adımdır." dedi.

sarj-istasyonu4-1.png

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş., bu yeni uygulama ile sürdürülebilir ulaşımın önünü açmayı amaçlıyor. Bu girişim, çevre dostu taşımacılığın yaygınlaşması ve şehirlerin daha temiz hale gelmesi açısından umut vaat eden bir adım olarak öne çıkıyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.