MEDAŞ, yatırımlarına devam ediyor

MEDAŞ, yatırımlarına devam ediyor
Meram Elektrik Dağıtım, enerji kalitesinin arttırılması, kesinti sürelerinin azaltılması ve müşterilerin güvenli, kaliteli, güvenilir elektrik enerjisine sürdürülebilir erişimini sağlamak amacıyla yatırımlarını gerçekleştiriyor.

Meram Elektrik Dağıtım, enerji kalitesinin arttırılması, kesinti sürelerinin azaltılması ve müşterilerin güvenli, kaliteli, güvenilir elektrik enerjisine sürdürülebilir erişimini sağlamak amacıyla yatırımlarını gerçekleştiriyor.  Hadim, Bozkır ve Taşkent'te 2020 yılı Ocak ayında yoğun kar yağışı, buzlanma ve fırtına nedeniyle, bölge genelinde 1200 civarında elektrik direği yıkıldı ve teller zarar gördü. Yıkılan direklerin ve zarar gören elektrik hatlarının onarımı sağlanarak, bölgede oluşabilecek arızaları engellemek amacıyla Hadim ve Taşkent ilçelerine bağlı Kongul, Çatdere, Yağlıpınar, Acıelma, Kaynarca, Bolat Mahallelerinde elektrik şebeke hatlarının yenilenmesi sağlandı.

YATIRIMLAR GİDEREK ARTIYOR

Bozkır’a bağlı Tarlabaşı Yelbeği, Kayapınar Aslantaş, Bozkır Hadim arası, Hesabalanı Yaylası ve Sarıoğlan Koçaş arası enerji nakil hatları yenilenerek, Yelbeği, Yeni köy, Gölcük Yaylası ve Üçpınar şebeke yenilemesi sağlandı. Ahırlı merkez müşterek şebeke yeraltı yapım işi ve Akkise orta refüj aydınlatma tesis işi yatırımları tamamlandı. Yapılacak yatırımların her geçen yıl katlanarak devam edeceğini belirten MEDAŞ, bölgede yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet götürebilmek için uğraş verdiklerini aktardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.