MEDAŞ'tan Dünya Çevre Günü'ne özel temizlik

MEDAŞ'tan Dünya Çevre Günü'ne özel temizlik
MEDAŞ, sürdürülebilirlik kapsamında 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde çalışanlarıyla el ele vererek, yaşanabilir bir doğa için çevre temizliği yaptı.

Meram Elektrik Dağıtım A.Ş (MEDAŞ), hizmetlerine çevreye verdiği hassasiyetin önemi ile desteklerini sürdürüyor. Bölgesinde yıllardır sosyal sorumluluk faaliyetlerine destek veren MEDAŞ, sürdürülebilirlik kapsamında 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde çalışanlarıyla el ele vererek, yaşanabilir bir doğa için çevre temizliği yaptı.

MEDAŞ çalışanlarından oluşan ekip, 5 Haziran günü Konya’nın içme suyunun sağlandığı Altınapa Barajı bölgesindeki atık ve çöpleri toplayarak “Geleceğimiz İçin Çevremize ve Doğamıza Sahip Çıkıyoruz ” mesajı verdi.

MEDAŞ bu etkinlikle, çevre koruma bilincini artırarak sağlıklı bir geleceğe ulaşılmasına katkı sağlamasını amaçladı. Atıkların sağlığa, geleceğe, doğaya ve hayvanlara verdiği zarar oldukça ciddi boyutlara ulaşmışken, gelecek nesillere temiz bir dünya bırakmak için atık kullanımını azaltma yöntemlerini bilinmesi ve uygulanması hayati önem taşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.