Medicana Sivasspor kafilesi Trabzon'a gitti

Medicana Sivasspor kafilesi Trabzon'a gitti
Kırmızı-beyazlı futbolcu Beykan: "İnşallah Trabzonspor maçından istediğimiz puan veya puanlarla ayrılıp kalan 8 haftada ligdeki durumumuzu kesinleştirip takımımızı daha iyi yerlere taşımak ve ligde kalmak istiyoruz"

SİVAS (AA) - Medicana Sivasspor kafilesi, Spor Toto Süper Lig'de 19 Mart Cumartesi günü deplasmanda Trabzonspor ile yapacağı karşılaşma için Trabzon'a gitti.

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Sivas'taki son idmanını yapan kırmızı-beyazlı ekip, hava yoluyla önce İstanbul'a ardından da Trabzon'a gitmek üzere kulüp tesislerinden ayrıldı.

Sakatlıkları bulunan Erkan Kaş, Djakaridja Kone ve Jerenimo Barrales kafilede yer almadı.

Sİvasspor'un gole dönük orta saha oyuncularından Beykan Şimşek, kulüp tesislerinden ayrılmadan önce basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Geçen hafta Kasımpaşa karşısında aldığımız galibiyetle hem moral kazandık hem de en yakın rakibimiz Kayserispor ile aradaki puan farkını 2'ye düşürdük. İnşallah Trabzonspor maçından istediğimiz puan veya puanlarla ayrılıp kalan 8 haftada ligdeki durumumuzu kesinleştirip takımımızı daha iyi yerlere taşımak ve ligde kalmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kırmızı-beyazlı ekip, yarın saat 16.00'da Trabzon'da basına ve taraftara kapalı yapacağı son idmanla hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.