Melikşah Anaokulu’ndan örnek proje

Melikşah Anaokulu’ndan  örnek proje
Selçuklu ilçesinde bulunan Melikşah Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri içinde Ramazan ayında örnek bir projeye imza attı.

Selçuklu ilçesinde bulunan Melikşah Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri içinde Ramazan ayında örnek bir projeye imza attı.

SEDEP projesi kapsamında Melikşah Anaokulu Müdiresi Meryem Çiftci öncülüğünde ve Koordinatör öğretmen Ayşegül Özlü sorumluluğunda başlatılan “Bir Lokma Aş, Hep Birlikte Paylaş“ adlı iyilik projesine okul velileri de büyük bir ilgi gösterdiler. Gönüllülük esasına dayalı projede; veliler, öğretmenler ve öğrenciler projenin farklı aşamalarında görev aldılar, gösterdikleri örnek çabayla takdir topladılar.

Melikşah Anaokulu öğretmenleri velilerle iletişim kurma, yardımların teslim alınması, öğrenci koordinasyonu sağlama ve paketleme aşamalarında görev aldılar. Proje yardım paketlerinin oluşturulması ve süslenmesi noktasında ise minik öğrenciler gayret gösterdiler. Projenin amaçlarından biri olan öğrencilere yardımlaşmanın öneminin kavratılması bu şekilde gerçekleştirilmiş oldu.

meliksah-1.jpeg

“Bir Lokma Aş, Hep Birlikte Paylaş“ projesi kapsamında farklı marketlerden 87 Hediye çeki ve 32 gıda kolisi toplandı.

Melikşah Anaokulu Müdiresi Meryem Çiftci; projede emeği geçenlere ve katkıda bulunan herkese teşekkür ederek, bu türden projeleri sürdürmeye ve okul müdiresi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğini belirtti.

Proje kapsamında gıda kolileri ve hediye çekleri Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne teslim edildi ve yardımlar ihtiyaç sahiplerine kısa sürede ulaştırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.