Memur maaş artışları yeniden hesaplanmalı

Memur maaş artışları yeniden hesaplanmalı
Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilciği en düşük memur maaşı kapsamında yapılan düzenlemeye karşı Konya Vergi Dairesi önünde basın açıklaması yaptı.

Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilciği en düşük memur maaşı kapsamında yapılan düzenlemeye karşı Konya Vergi Dairesi önünde basın açıklaması yaptı.

Türkiye Kamu-Sen Konya İl Temsilcisi İsmail Çelik memur maaşlarına yapılan zamların yetersiz olduğunu belirten Çelik şu ifadelere yer verdi: “Türkiye Kamu-Sen olarak temmuz ayında memur maaşlarına yapılan artışların yetersiz ve eksik olduğunu ifade ediyoruz. Yüzüncü kuruluş yıldönümünü kutlayacağımız Türkiye Cumhuriyetimizin, kadim devlet geleneğimizden miras aldığı köklü bir kamu yönetimi ve memur anlayışı vardır. Güçlü devletler, temsilcisi olan memurlarını da güçlü kılar. Biliyoruz ki devletimiz güçlüdür; memurlarını ve emeklilerini mağdur etmemiştir, bundan sonra da etmeyecektir. Sayın Cumhurbaşkanımıza da bu konudaki güvenimiz sonsuzdur.

img-3487-1.jpg

İYİLEŞTİRME TAM ANLAMIYLA AMACINA ULAŞMALIDIR

Türk memurunun ve emeklilerimizin taleplerini mutlaka dikkate alacağına ve ifade ettiğimiz sorunları en kısa sürede çözüme kavuşturacağına yürekten inanıyoruz. Bu bakımdan maaş artışlarıyla ilgili ifade ettiğimiz aksaklıklar, TBMM’de mutlaka değerlendirilmeli, bu teklif revize edilerek aileleriyle birlikte 20 milyonu bulan memur ve emeklilerimiz için devletimizin toplu sözleşme hükümlerine ilave olarak yaptığı bu iyileştirme tam anlamıyla amacına ulaşmalıdır. Türkiye Kamu-Sen olarak sıraladığımız aksaklıkların düzeltilmesi için her türlü girişimde bulunacak, her platformda mücadelemizi sürdüreceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.