MEPAŞ’tan Enerji Tasarrufu Önerileri

MEPAŞ’tan Enerji Tasarrufu Önerileri
Korona virüs (Covid-19) salgını ile mücadele sürecinde uzaktan eğitim, evden çalışma ve sokağa çıkma kısıtlamalarından kaynaklı evde vakit geçirme sürelerinin uzamasıyla, elektrikli cihazların kullanımlarının artması elektrik faturalarında artışa ..

Koronavirüs (Covid-19) salgını  ile mücadele sürecinde uzaktan eğitim, evden çalışma ve sokağa çıkma kısıtlamalarından kaynaklı evde vakit geçirme sürelerinin uzamasıyla, elektrikli cihazların kullanımlarının artması elektrik faturalarında artışa sebep oldu. Meram Elektrik Perakende Satış A.Ş. Enerji Tasarruf Projesi ile müşterilerine enerjinin tasarruflu kullanılması hakkında bilinçlendirme çalışmalarına başladı. Enerji Tasarrufu çalışmaları hakkında bilgi veren MEPAŞ Genel Müdürü İlker Arslanargun şunları söyledi: “Enerji Tasarruf projesi ile evlerimizde ve iş yerlerimizde bilinçsiz enerji kullanımından kaçınıp enerji tasarrufu yapmayı ilke haline getirmeliyiz. MEPAŞ olarak vatandaşlarımızı bilinçlendirmek için 11 Müşteri Hizmetleri Merkezimizde çalışmakta olan toplam 93 personelimize Enerji Tasarrufu Eğitimi verilmiş olup, müşterilerimize enerjiyi verimli kullanmaları ve dolayısıyla faturalarını düşürebilmeleri için önerilerde bulunmaya başladık.www.mepasenerji.com adresimize elektrikli ev aletlerinin ne kadar enerji harcadığını ve faturaya etkisini görmek isteyen müşteriler için tüketim hesaplama modülü eklenmiştir. Müşterilerimiz kendi tüketim alışkanlıklarını değiştirerek fatura tutarlarını düşürebileceklerdir.” 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.