Meral Akşener'in Konya'daki "aç, bitik" esnaf paylaşımından bakın ne çıktı!

Meral Akşener'in Konya'daki "aç, bitik" esnaf paylaşımından bakın ne çıktı!
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Konya'da esnaf ziyaretinden aç, bitik esnaf paylaşımı yapmıştı. AK Parti Sosyal Medya Koordinatörü Ömer Arvas, kendini bitik olarak lanse eden esnafa ait lüks marka araçları paylaştı.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Konya'da esnaf ziyareti esnasında kaydedilen "mağdur esnaf" görüntülerinin arkasındaki gerçek ortaya çıktı. AK Parti Sosyal Medya Koordinatörü Ömer Arvas'ın paylaştığı olayda, sözde mağdur esnafn lüks marka araçlarla olan fotoğrafları yer aldı. Arvas olaya ilişkin, "Meral hanım her ne kadar 27 Mart'ta kutlanıyor ama biraz gecikmelide olsa Dünya Tiyatrolar Günününüzü kutlarım" ifadelerini kullandı.

 

İYİ Parti Genel Başkanı Akşener Konya'da bir esnafla olan diyaloğunu sosyal medya hesabından paylaşarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a gönderme yapmıştı. Akşener, Konya'da esnafı ziyaret ederek sorunlarını dinlediği bir videoyu sosyal medya hesabından paylaştı. Akşener'in paylaştığı videoda bir esnafın sitem ettiği sözlere yer vererek "Bak Sayın Erdoğan, konuşan dış güçler değil, teröristler değil... Konuşan, en son seçimde sana güvenmiş, oy vermiş olan Konyalı bir vatandaşımız. Seni seçmiş vatandaşlarının sesine kulak ver... " ifadelerini kullandı.

meral-0204202116173552391429ff18.webp

 

AK PARTİ SOSYAL MEDYA KOORDİNATÖRÜ ÖMER ARVAS:

DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜNÜNÜZÜ KUTLARIM

AK Parti Sosyal Medya Koordinatörü Ömer Arvas'ın paylaştığı olayda, sözde mağdur esnafa ait lüks marka araçlarla olan fotoğraflar yer aldı. Arvas olaya ilişkin, "Meral hanım her ne kadar 27 Mart'ta kutlanıyor ama biraz gecikmelide olsa Dünya Tiyatrolar Günününüzü kutlarım" ifadelerini kullandı.

omer-arvas.jpg

LÜKS ARAÇLAR

Meral Akşener’in paylaştığı videoda, adının Yüksel Temur olduğunu söyleyen esnaf, "esnaf aç, vallahi bıktım" sözleriyle sitem etmişti. Temur'un sosyal medya hesabından çıkan fotoğraflarda birden fazla lüks marka araçla poz verdiği görüldü.

ex9flnsxmaabryr-002.jpg

ex9flnsweai-qib-1-001.jpg

 

ex9flmhwyacz-z5-1-001.jpg

 

ÖLÜMDEN KAÇIP TÜRKİYE'YE SIĞINAN SURİYELİ

MÜLTECİLERLE İLGİLİ SÖZLERİ DE TEPKİ ÇEKTİ

Suriye’nin yüz yıllarca Osmanlı İmparatorluğunun toprağı olduğundan ve Osmanlı bayrağı altında farklı dil din ve ırklara mensup insanların yüzyıllarca kardeşçe yaşadığından bihaber olduğu, sözlerinden ortaya çıkan Yüksel Temur isimli esnafın Meral Akşener'e söylediği, “'Eğer cumhurbaşkanı olduğumda bir tane Suriyeli bırakmayacağım' derseniz ve Cumhurbaşkanı seçilemezseniz ben kafamı keserim. 2 sokak arkamız Suriye, Şam oldu. 1071'de Alparslan Suriyeliler için mi kanını döktü?” şeklindeki sözler de sosyal medyada tepki çekti.

 

İŞTE MERAL AKŞENER'İN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

İŞTE ÖMER ARVAS'IN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.