Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş hafta sonu 12 düğüne katıldı

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş hafta sonu 12 düğüne katıldı
İlçede evlenen gençlerin mutluluğuna ortak olan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş hafta sonu adeta düğünden düğüne koşarak 12 çiftin mutluluğuna ortak oldu.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş hafta sonu 12 düğün ve nişan merasimine katıldı. Düğün davetlerini programı dahilinde mümkün olduğunca geri çevirmeyen ve ilçede evlenen gençlerin mutluluğuna ortak olan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş hafta sonu adeta düğünden düğüne koşarak 12 çifti ve ailelerini en mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

f7s0jevweaahzxg.jpeg

12 ÇİFTİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLDU

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, "Nikah akitlerini gerçekleştirdiğimiz, Hatice Sehle- Emre, Aylin-Erkin, Hatice-Mehmet, Sümeyra-Sinan, Aylin-Sabri Can, Rumeysa-Furkan, Esma Gül-Mehmet Emre, Aybüke-Yasin, Elif-Aydoğan Ufuk, Ayşenur- Adnan, Sena-Fatih ilenişan yüzüklerini taktığımız Gülhan-Recep'e ömür huzur ve mutluluk, ailelerimize ise hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

f7xsfcqxkaevpom.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.