Meram Belediyesinde hafta sonu vezneler açık

Meram Belediyesinde hafta sonu vezneler açık
Meram Belediyesi tarafından vatandaşların cezalı duruma düşmemeleri için Emlak, Çevre Temizlik ve İlan-Reklam Vergisi ikinci taksit ödemelerinin 30 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar yapılması gerektiğini hatırlatıldı.

Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, 2021 yılı Emlak, Çevre Temizlik ve İlan Reklam Vergisi ikinci taksit ödemeleri için son gün uyarısında bulundu. Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ödemekle yükümlü mükelleflerin, 2021 yılı ikinci taksitini ödemeleri için son günün 30 Kasım Salı olduğunun hatırlatıldığı açıklamada vergilerini ödemeyenlerin borçlu duruma düşecekleri ve gecikme zammıyla karşılaşacakları ifade edildi.

Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü, vatandaşların ödemelerini kolaylıkla yapabilmeleri adına veznelerin Cumartesi ve Pazar günleri de çalışacağını duyurarak, vatandaşlara 30 Kasım tarihini kaçırmamaları tavsiyesinde bulundu. Açıklamada ayrıca vatandaşların borçlarını belediye hizmet binası veznelerinden ödeyebilecekleri gibi, banka ve belediyenin internet sayfasından da online vezne yoluyla ödeme imkanına sahip oldukları belirtildi.

Ödemelerle ilgili olarak Meram Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden yapılan açıklamada ayrıca şu görüşlere yer verildi; “Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi 2. taksit ödemeleri bu tarihe kadar gerçekleştirmeyen mükellefler, bu tarihten sonra ödenecek emlak vergileri ve işyerlerine ait çevre temizlik vergilerine kanunda belirtildiği oranda gecikme faizi ödemek mecburiyetinde kalacaklardır. Mükelleflerin herhangi bir mağduriyet yaşamamaları ve cezalı duruma düşmemeleri için vergilerini 30 Kasım Salı günü mesai bitimine kadar ödemeleri gerekmektedir. Ödemeler hususunda vatandaşlarımıza kolaylık sağlayabilmek amacıyla veznelerimiz haftasonu boyunca 08:00 - 17:00 saatleri arasında da çalışacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.