Meram Enerji, Tekfen’in Vizyon Projesi

Meram Enerji, Tekfen’in Vizyon Projesi
Tekfen Holding, 2020 yılı mali sonuçlarını açıkladı. Dünyadaki olumsuz gelişmelere paralel 2020 yıl sonu itibarıyla satış ..

Tekfen Holding, 2020 yılı mali sonuçlarını açıkladı. Dünyadaki olumsuz gelişmelere paralel 2020 yıl sonu itibarıyla satış gelirleri azalan Tekfen Grubunun aktif büyüklüğü 13,9 milyar lira, özkaynak büyüklüğü ise 5,8 milyar lira oldu. Tekfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Gigin yaptığı değerlendirmede, Tekfen'nin geleceği yeniden tasarlarken, müreffeh bir ekonomi ile sağlıklı bir çevrenin bir arada var olabileceği döngüsel ekonomi modelini mümkün olan her iş sürecine entegre etmeyi arzuladıklarına vurgu yaparak, "Toros Tarım'ın Gönen ve Konya Meram'da bulunan yenilenebilir enerji tesisleri, bu konudaki vizyonumuzun somut örneklerini oluşturuyor. 2020 yılında bizi gururlandıran ve geleceğe dair umutlarımızı daha da güçlendiren bir diğer başarımız ise, CDP'nin İklim Değişikliği ve Su Güvenliği Programlarının her ikisinde de 'A' seviyesinde derecelendirilen Türkiye'den tek, dünyada ise 63 şirket arasında yer almamız oldu." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.