Meram Belediyespor Kış Spor Okulları başlıyor

Meram Belediyespor Kış Spor Okulları başlıyor
Meram Belediyesi bünyesinde hayata geçirilen Kış Spor Okulları’nda başvuru süreci 20 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlıyor.

Meram'da yaşayan her yaş ve sınıf grubundaki çocuklar ve gençler için bilim, sanat, yaşam, doğa, sağlık ve spor eğitimleri çalışmalarını Meram Gelişim Akademisi MEGA çatısı altında toplayan Meram Belediyesi, Kış Spor Okulları ile sağlıklı bireylerin yetiştirilmesine de katkı sunuyor. 10 farklı branşta, 5 ayrı tesiste hayata geçirilecek Kış Spor Okulları için kayıtlar 20 Eylül tarihinde başlayarak 23 Eylül tarihinde sona erecek.

“SPORUN HAYATIMIZIN HER DİLİMİNDE OLMASI ÖNEMLİ”

Çocuk ve gençlerin sağlıklı bireyler olarak yetişmesinde sporun önemine dikkat çeken Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, “Sporun hayatımızın her diliminde olması, sağlığımız açısından oldukça önemli. Obezitenin ve hareketsiz kalmaktan kaynaklı rahatsızlıkların çok küçük yaştan itibaren ortaya çıktığını biliyoruz. Bu kapsamda Meram Belediyespor bünyesinde spor okullarımızı miniklerimizle buluşturmaya devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

“KIŞ SPOR OKULLARIMIZI HAYATA GEÇİRİYORUZ”

Yaz döneminde faaliyet gösteren Yaz Spor Okulları’na yoğun bir katılımın olduğunu kaydeden Başkan Kavuş, “Salgına karşı aşılamaya geçilmesi ve virüsün etkisini azaltmasıyla birlikte geçtiğimiz yaz dönemi çocuklarımız için oldukça verimli geçti. Yaz Spor Okullarımıza yoğun bir katılım gösterildi ve çocuklarımızın neşesi bizleri de mutlu etti. Hemşehrilerimiz ise içleri rahat bir şekilde çocuklarını spor okullarına gönderdiklerinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler. Sporun mevsimi olmaz diyerek şimdi de Kış Spor Okullarımızı hayata geçiriyoruz.” dedi.

KAYITLAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK

Meram Belediyesi Kış Spor Okulları, futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, okçuluk, kort tenisi, cimnastik, kick boks, taekwondo ve yüzme branşlarında, 5-17 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik faaliyete geçecek. Uzman eğitimciler tarafından verilecek dersler Aşkan Muhammet Yürükuslu Spor Tesisi, Rabia Spor Tesisi, Lalebahçe Spor Tesisi, Osman Gazi Halı Sahası, Efor Halı Sahası’nda gerçekleştirilecek.

20 Eylül - 23 Eylül tarihleri arasında kayıtlar online olarak www.merambelediyespor.com üzerinden alınacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.