Meram'daki o yarışmada tüm minik finalistler birinci oldu

Meram'daki o yarışmada tüm minik finalistler birinci oldu
 Editör
Meram Belediyesi'nin geleneksel 'Anasınıflar arası İstiklal Marşı Güzel Okuma’ yarışmasında tüm finalistler birinci ilan edildi.

Meram Belediyesinin geleneksel olarak düzenlediği ‘Anasınıflar arası İstiklal Marşı Güzel Okuma’ yarışması yine renkli görüntülere ve duygusal anlara sahne oldu. 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün 103’ncü yıl dönümü dolayısıyla Meram Belediyesi Tantavi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen yarışmanın final bölümünde Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca da minikleri yalnız bırakmadı.

stiklal-marsi-1.jpg

DUYGUSAL ANLAR YAŞATTILAR

Meram Belediyesi ve Meram İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde hayata geçirilen Meram Gelişim Akademisi (MEGA) kapsamında gerçekleştirilen yarışmanın finali Mehmet Beğen Ortaokulu öğrencilerinden Gülnihal Sürmegöz’ün İstiklal Marşı’nı keman ile çalması başladı. Finale, 15 Temmuz Milli Birlik İlkokulu’ndan Berra Nur Aytek, Alakova İlkokulu’ndan Serpil Eslem Yavuz, Ayşe Sönmez İlkokulu’ndan Şeyma Meleş, Çomaklı İlkokulu’ndan Mehmet Han Avcı, Dere Cumhuriyet İlkokulu’ndan Abdülhamit Han Songurtekin, Hatıp İlkokulu’ndan Zümra Balaban, Karahüyük Mahallesi Ahmet Haşhaş İlkokulu’ndan Buğlem Uysal, Zafer Ortaokulu ana sınıfından Mürüvvet Zeynep Öztürk, Niyaz Usta İlkokulu’ndan Berat Doğan, Ticaret Borsası Ortaokulu ana sınıfından Elif Akbostan katıldı.

stiklal-marsi-2.jpgİLÇE MÜDÜRÜ KOCA: MEGA ÇOK ŞEY KATTI

Finale katılan tüm öğrencilerin İstiklal Marşı’nı birbirinden güzel okumaları üzerine birinciyi seçmekte zorlanan jüri yarışma sonunda tüm minikleri şampiyon ilan etti. Şampiyonlar ödüllerini Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca’nın elinden aldılar. MEGA kapsamında bir güzel faaliyete daha şahitlik ettiklerini kaydeden Meram İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Koca, “Meram Belediyemiz ile birlikte MEGA çatısı altında Meram’da eğitim gören tüm sınıflara yönelik farklı etkinlikler düzenliyoruz. Ana sınıflarımız arasında gerçekleştirdiğimiz İstiklal Marşı Güzel Okuma Yarışması da bunlardan biri. Eğitim öğretim tüm insanımızı ilgilendiren bir konu. Bir kısmı eğitmen, bir kısmı öğrenci bir kısmı ana baba olarak bu işin içinde. Belediyelerimiz de şehrin imarını düzenlerken diğer taraftan da halkın sosyal ve kültürel gelişimi için yatırım yapıyorlar. Meram Belediyesi de bunlardan biri. Başkanımız Mustafa Kavuş ile beş yılda birbirinden değerli çalışmalara iimza attık. Meram’da eğitim gören tüm öğrencilerimize yönelik kültürel, sosyal faaliyetler gerçekleştiriyoruz. İnşallah bundan sonra da başkanımızla birlikte daha nice çalışmalaya imza atmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

stiklal-marsi-5.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.