Meram’ın mahallelerinde çocuklar bisiklet yarışlarına doyacak

Meram’ın mahallelerinde çocuklar bisiklet yarışlarına doyacak
Meram Belediyesi, ilçe genelindeki 10 farklı mahallede 5-14 yaş arası çocuklara yönelik Düz Bisiklet Yarışları düzenliyor. Bu kapsamda 16 Temmuz Cumartesi günü Yenişehir ve Çaybaşı mahallelerinde ilk yarışlar gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi, ilçe genelindeki 10 farklı mahallede 5-14 yaş arası çocuklara yönelik Düz Bisiklet Yarışları düzenliyor. Bu kapsamda 16 Temmuz Cumartesi günü Yenişehir ve Çaybaşı mahallelerinde ilk yarışlar gerçekleştirilecek.

Meram Belediyesi ve Türkiye Bisiklet Federasyonu iş birliğiyle 10 farklı mahallede çocuklara yönelik Düz Bisiklet Yarışları düzenlenecek. 3 farklı yaş kategorisinde gerçekleştirilecek yarışlara katılan herkese kask ve tişört hediye edilecek. Etkinliğe katılmak isteyen 5-14 yaş arasındaki kız ve erkek çocuklar, velileri ve kimlikleriyle birlikte yarıştan bir saat önce alanda oluşturulacak masaya kayıtlarını gerçekleştirebilecekler. Yine yarış sonunda dereceye giren çocuklara çeşitli hediyeler verilecek.

4-45.jpg

BİSİKLET YARIŞLARI BU YIL DAHA GENİŞ KAPSAMLI GERÇEKLEŞTİRİLECEK

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, geçtiğimiz yıl büyük heyecana sahne olan Düz Bisiklet Yarışları’nı bu sene mahalle sayısını artırarak daha kapsamlı şekilde gerçekleştireceklerini belirterek, “Geçtiğimiz yıl olduğu gibi yine Bisiklet Yarışları her yönüyle hemşehrilerimiz arasındaki kaynaşmayı ve muhabbeti artıracak. Çocuklarımız açısından da eğlenceli bir etkinlik olacak ve onları bisiklet sporuna da teşvik edeceğiz. 5 hafta boyunca 10 mahallemizde gerçekleştireceğimiz etkinliğimize tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” şeklinde konuştu.

YARIŞLARA YENİŞEHİR VE ÇAYBAŞI MAHALLELERİNDEN START VERİLİYOR

Belediye tarafından 10 farklı mahallede organize edilen düz bisiklet yarışlarının il gün programları Yenişehir Mahallesinde, 16 Temmuz Cumartesi günü saat 10:00’da gerçekleştirilecek. Yine aynı gün saat 17:00’de Çaybaşı Mahallesi’nde bir başka yarış daha düzenlenecek.

2-68.jpg

10 mahallede gerçekleştirilecek Düz Bisiklet Yarışları’nın programı şu şekilde:

16 TEMMUZ CUMARTESİ

10.00 Yenişehir Mahallesi – Meram Belediyesi Önü

17.00 Çaybaşı Mahallesi – Fahrünnisa Hatun Kültür Merkezi

23 TEMMUZ CUMARTESİ

10.00 Telafer Mahallesi – İhsan Karaciğan Anaokulu

17.00 Kaşınhanı Mahallesi – Beyazıt Caddesi

30 TEMMUZ CUMARTESİ

10.00 Kovanağzı Mahallesi - Kovanağzı Kapalı Pazar Alanı

17.00 Gödene Mahallesi – Hanedan Caddesi

6 AĞUSTOS CUMARTESİ

10.00 Hadimi Mahallesi – Hadimi Pazar Alanı

17.00 Melikşah Mahallesi – Melikşah Pazar Alanı

13 AĞUSTOS CUMARTESİ

10.00 Lalebahçe Mahallesi – Harmancık Spor Merkezi Önü

17.00 Dere Mahallesi – Dere Sosyal Tesisi Önü

3-62.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.