Meram'ın özel projesi özel milli judocuları ağırladı

Meram'ın özel projesi özel milli judocuları ağırladı
 Editör
Meram’ın özel projesi DOSD Meram down sendromlu özel milli judocuları misafir etti.

Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi (DOSD Meram), 19-26 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek Trisome Games müsabakalarına hazırlık için Konya’da kampta bulunan Özel Sporcular Federasyonu Judo Milli Takımı sporcularını ağırladı. Öncelikle DOSD Meram’ı ziyaret eden özel milli judocular, antrenörleri ile birlikte merkezde eğitim alan arkadaşları ile tanıştılar, merkezi gezerek eğitimleri izlediler. Down sendromlu milli sporcular bu ziyaretlerinin ardından 80 Binde Devr-i Alem Parkı’na geçerek keyifli vakit geçirdiler ve gönüllerince eğlendiler.

dosd-meram-1.jpg

KAMP YOĞUNLUĞUNA BÖYLE GÜZEL BİR ARA VERMİŞ OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLU OLDULAR

Ziyaretlerden ve DOSD Meram’ın yakın ilgisinden duyduğu mutluluğu dile getiren Özel Sporcular Federasyonu Judo Milli Takımı'nın Antrenörü Hamza Selen, “Sporcularımız, kamp yoğunluğuna böyle güzel bir ara vermiş olmaktan dolayı çok mutlu oldular. Onların mutluluğu bizim mutluluğumuzu daha da katladı. 19-26 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek Trisome Games müsabakalarında çok iddialıyız. Girdiğimiz her kategoride şampiyon olmayı hedefliyoruz. Ülkemizi temsil edecek olmanın gururunu yaşıyoruz. İstiklal Marşımızı okutup, bayrağımızı göndere çekerek, takım halinde de altın madalya sahibi olmak istiyoruz” diye konuştu.

dosd-meram-2.jpg

BAŞKAN KAVUŞ: DOSD MERAM İÇİN İLETİŞİM VE ETKİLEŞİM ÇOK ÖNEMLİ

DOSD Meram’ın ve merkezde eğitim gören çocukların iletişim ve etkileşiminin önemine vurgu yapan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da, down sendromlu özel milli judocuları ağırlamaktan dolayı duydukları mutluluğu dile getirdi. “Bu etkileşimleri karşılıklı görüş alışverişleri ve merkezin gelişimi için önemsiyoruz” diyen Başkan Kavuş, açıklamasını şöyle sürdürdü; “Merkezimiz ve çocuklarımız için atılan her adım bizim için önemli. Bu ziyaretler bize istişarelerin kapısını açıyor. Bu sebeple biz, bir taraftan eğitimlerimize devam ederken diğer taraftan da hizmetlerimizi eliştirme imkanı yakalıyoruz.”

dosd-meram-4.jpg

MİLLİ JUDOCULAR, DOYASIYA EĞLENDİ

Özel milli sporcular DOSD Meram ziyaretlerinin ardından, Meram Belediyesi 80 Binde Devr-i Alem Parkı’na geçtiler. Burada masal kahramanları ile tanışan çocuklar ve gençler dinozor maketleri ve Türk-İslam eserleri minyatürlerini görmekten büyük mutluluk duydular.

dosd-meram-3.jpg

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.